OM UDDANNELSEN

BUTIKSUDDANNELSE MED FORMAT
Som elev i ALDI udvikler du dit talent i raketfart. Du styrker dine faglige skills i et talentmiljø, hvor der også er plads til sociale aktiviteter og fællesskab med andre ALDI-elever på den specialdesignede butiksuddannelse.

Den formelle uddannelse til salgsassistent er IBC i Kolding ansvarlig for sammen med din elevplads. I ALDI krydrer vi din talentudvikling med vores eget program, der blandt andet sender dig på studietur og giver dig nøglerne til din egen butik i én uge.

Skoleophold på IBC Kolding
Uddannelsen til salgsassistent tager i alt to år. I løbet af uddannelsen skal du på ni skoleophold på IBC i Kolding, hvor du bor på Kolding Hotel Apartments i centrum af byen tæt på det pulserende caféliv, gågaden, fitness, vandet og Slotsøbadet.

Teamplayer for fuld knald
Elevuddannelsen i ALDI er Danmarks bedste, og du kan forvente to år med fuld knald på fra morgen til aften. Du bliver en del af et stærkt fællesskab og styrker både dine faglige og sociale skills. Alt sammen klæder det dig på til at blive en dygtig teamplayer i et ansvarsfuldt job i ALDI.

  • Det toårige forløb
  • Mentorordning
  • Studietur
  • Elevdage
  • Elever passer butik
  • Masser af tid sammen socialt
Det toårige forløb

DET TO-ÅRIGE FORLØB

Elevuddannelsen tager to år og varierer mellem skoleophold på IBC i Kolding og arbejdet som elev i butikken. I skoleopholdene på IBC i Kolding går du på et ”lukket” hold med andre ALDI-elever.

Et kick-off arrangement i starten af august indleder dit eventyr som elev i ALDI. Kick-off arrangementet holdes på IBC, hvor du møder de andre elever, ALDI og de undervisere, der skal lære dig en masse om salg og arbejdet i en butik.

DE 9 SKOLEOPHOLD

1. Salg og service / Købmandskab
2. Muster / Space management
3. Koncept
4. Koncept / Case / Markedsføring
5. Produktkendskab I
6. Produktkendskab II
7. Økonomi
8. Problembaseret læring
9. Rapport / Fagprøve

 

Mentorordning
Studietur
Elevdage
Elever passer butik
Masser af tid sammen socialt

DEN INTERNE UDDANNELSE

ALDI’s interne talentudviklingsprogram består af seks målrettede modulopgaver, der går i dybden med vigtige fokusområder. Du skal aflevere modulopgaverne, og du får karaktér og feedback på din opgave.

Sammen med de fire temadage er modulopgaverne med til at udvikle dine skills, så du står godt rustet til en karriere i ALDI, når du er færdiguddannet som salgsassistent. En temadag kan fx sætte fokus på det administrative arbejde i butikken.

Igennem hele uddannelsen får du løbende feedback på dit daglige arbejde i butikken og på de opgaver, du afleverer. I din butikschef og den elevansvarlige i butikken har du to sparringspartnere, der sammen med dine kolleger i butikken, altid er klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, så du kan udvikle dit talent bedst muligt og nå dine personlige mål.
Alt i alt får du en to-årig uddannelse med ni skoleophold, seks modulopgaver, fire temadage, studietur og én uges afslutning med at passe butik.