OM UDDANNELSEN

SALGSASSISTENT UDDANNELSE MED FORMAT
Som elev i ALDI udvikler du dit talent i raketfart. Du styrker dine faglige skills i et talentmiljø, hvor der også er plads til sociale aktiviteter og fællesskab med andre ALDI-elever på den specialdesignede salgsassistent uddannelse.

I ALDI krydrer vi din talentudvikling med vores eget program, der blandt andet sender dig på studietur og giver dig nøglerne til din egen butik i én uge.

SKOLEOPHOLD PÅ IBC KOLDING
Uddannelsen til salgsassistent tager i alt to år og i løbet af uddannelsen skal du på 8 skoleophold på IBC i Kolding. På skoleopholdene lærer du den relevante teori, samt hvordan du omsætter teorierne til dit praktiske arbejde i butikken. På skoleopholdene bor du på Kolding Hotel Apartments med de andre ALDI elever, i centrum af byen tæt på det pulserende caféliv, gågaden, fitness, vandet og Slotsøbadet.

TEAMPLAYER FOR FULD KRAFT
Elevuddannelsen i ALDI er Danmarks bedste, og du kan forvente to år med fuld knald på fra morgen til aften. Du bliver en del af et stærkt fællesskab og styrker både dine faglige og sociale skills. Alt sammen klæder det dig på til at blive en dygtig teamplayer i et ansvarsfuldt job i ALDI.

  • Det toårige forløb
  • Studietur
  • Elever passer butik
  • Masser af tid sammen socialt
Det toårige forløb

DET TO-ÅRIGE FORLØB

Elevuddannelsen tager to år og varierer mellem skoleophold på IBC i Kolding og arbejdet som elev i butikken. I skoleopholdene på IBC i Kolding går du på et ”lukket” hold med andre ALDI-elever.

Et kick-off arrangement i starten af september indleder dit eventyr som elev i ALDI. Kick-off arrangementet holdes på IBC, hvor du møder de andre elever, ALDI og de undervisere, der skal lære dig en masse om salg og arbejdet i en butik.

DE 8 SKOLEOPHOLD

1. Salg og service / Købmandskab
2. Muster / Space management
3. Koncept
4. Koncept / Case / Markedsføring
5. Produktkendskab I
6. Produktkendskab II
7. Økonomi
8. Problembaseret læring

 

Studietur
Elever passer butik
Masser af tid sammen socialt

HVERDAGEN I BUTIKKEN

Igennem hele uddannelsen får du løbende feedback på dit daglige arbejde i butikken og på de opgaver, du afleverer. I din butikschef og din elevansvarlige har du to sparringspartnere, der sammen med dine kolleger i butikken, altid er klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, så du kan udvikle dit talent bedst muligt og nå dine personlige mål.

Alt i alt får du en to-årig uddannelse med otte skoleophold, studietur og én uges afslutning med at passe butik.