MØD EN ELEV
LEA, ELEV

“Vi er et ungt team, og vi får generelt stor ros for vores teamindsats.”

Jeg har tidligere læst en Bachelor i International Virksomhedskommunikation og har boet på Gran Canaria i forbindelse med et studieophold. Det har været med til at gøre mig meget selvstændig, og det er klart noget, som jeg bruger i mit arbejde.

Jeg har fået en helt anden tilgang til udfordringer efter mit udlandsophold. Jeg har vænnet mig til dem, og jeg har både været med til at åbne og lukke en butik. Jeg har lagt mærke til, at jeg sjældent klager, efter jeg er startet hos ALDI, og jeg er blevet langt mere omstillingsparat end før.

Uddannelsen kræver meget, og dagene er lange og hårde, fordi du arbejder 37 timer og samtidig har skriftlige opgaver. Det kræver især, at du kan jonglere med flere bolde, for du bliver i den grad stillet til ansvar. Jeg har mange forskellige opgaver – alt lige fra at sætte varer på plads, sidde ved kassen til det mere administrative, hvor jeg ordner bankposer og bogføring.

Jeg elsker, at mine dage er forskellige – jeg ville kede mig i et job, hvor det ikke er sådan. Og så er det jo kun en bonus, at vi har det rigtig godt sammen i butikken. Vi er gode til at lave ting sammen ved siden af arbejdet, og vi kan godt finde på at få en øl sammen efter fyraften eller spise sammen.

 

CHRISTIAN, ELEV

“Selvom vi bor ret spredt, så prioriterer vi at se hinanden uden for arbejdet, hvor vi enten spiser hos hinanden eller spiser på restaurant.”

Som elev i ALDI har jeg mange forskellige ansvarsområder og opgaver. Især mine opgaver svinger fra dag til dag, hvor jeg nogle dage har fokus på tilbud, opstilling eller udstilling, mens det andre dage er vareopsætning og varebestilling.

Hos ALDI er der forskellige moduler undervejs i uddannelsen, der sikrer, at jeg får kendskab til alle områder i butikken. Der er fokus på et område af gangen, hvilket er med til at sikre, at du lærer det hurtigt og grundigt.

På uddannelsen bliver der for eksempel hevet én uge ud af kalenderen, hvor vi som elever får lov til at prøve kræfter med at have ansvaret for vores egen butik. Det er rigtig fedt, fordi så har du fået lov til at prøve det, og så er du rent faktisk klar til det ansvar, når du er færdig. Der bliver hele tiden stillet krav til mig, og vi arbejder altid med et mål for øje for at sikre, at vi får løst den næste opgave til tiden.

Jeg er blevet meget mere selvstændig og selvsikker, efter jeg er startet hos ALDI. Jeg hviler meget mere i mig selv, og jeg er ikke længere nervøs for, hvordan jeg fremstår overfor kunder – heller ikke i fritiden. Jeg er rigtig glad for min arbejdsplads, og der er rigtig god stemning. Vi har et godt fællesskab og snakker også sammen uden for arbejdspladsen.