KARRIEREMULIGHEDER

MULIGHEDERNE ER MANGE

Hvad enten du drømmer om en fremtid som butiksassistent eller leder, er karrieremulighederne i ALDI mange for dig, der er uddannet i ALDI’s ambitiøse talentudviklingsprogram.

Der er mange muligheder i ALDI, for dig der kan, vil og har ambitionerne om at yde dit bedste hver eneste dag. I ALDI er vi stolte af at have Danmarks bedste talentudviklingsprogram, hvor fokus er viden, skills, fællesskab og oplevelser.

Med en uddannelse i ALDI får du viden og kompetencer, som du kan bruge overalt i detailbranchen. Har du lysten og evnerne, kan du inden for tre år gå fra at være elev til 1. assistent, souschef eller butikschef. Og hvem ved, måske bliver du en dag distriktschef i ALDI?

Trin 1
Elev
Trin 2
Salgs[-]assistent
Trin 3
1. assistent
Trin 4
Sous[-]chef
Trin 5
Butiks[-]chef
Trin 6
Distriks[-]chef

Som en del af ALDI-familien oplever du en travl hverdag i butikken, hvor kunderne altid er i fokus. Din arbejdsdag er aldrig den samme, og du vil komme til at arbejde med alle de opgaver, der er i en butik. For eksempel lærer du at bestille varer, at sætte varer på plads, at lave udstillinger og betjene kunder.

FRA ELEV TIL BUTIKSCHEF PÅ 4 ÅR

2012
Elev
2014
1. assistent
2015
Souschef
2016
Butikschef
2012 - Elev

2012 – Elev

Neil begyndte sin eventyrlige karriere som elev i ALDI i 2012. Elevuddannelsen var fyldt med spændende udfordringer. Både når Neil var på skoleophold, eller når han arbejdede som elev i butikken.

En spændende uddannelse og arbejdsplads, der konstant udviklede Neils talent, gav ham hurtig smag for butikslivet, og ved ALDI’s elevafslutningsceremoni kunne han fortjent kalde sig for årets elev i ALDI. Udmærkelsen fik han på baggrund af sit store engagement, exceptionelle gåpåmod samt hans evne til at blive ved med at arbejde fokuseret, når det virkelig gjaldt.

2014 - 1. assistent
2015 - Souschef
2016 - Butikschef

MODERNISERING AF ALDI

I ALDI ønsker vi at skabe en endnu bedre butiksoplevelse for vores kunder. Derfor har vi siden juni 2017 arbejdet med en storstilet moderniseringsplan, hvor vores ALDI butikker blandt andet får nye kassebånd, nyt indretningsdesign, nye flaskeautomater og et bredere friskvaresortiment med flere danske og økologiske varer. Målet er en indkøbsoplevelse helt i top.

Som slagselev i ALDI kan du være med til at sætte dit præg på det nye ALDI.